Hair2Haarwerken

Hair2 Logo

Informatie

Soort winkel
Winkel
Categorie
Haarwerken, pruiken

Contactgegevens

Adres
Winkelcentrum Galecop 2
Postcode
3437JV
Plaats
Nieuwegein
Telefoonnummer
0306300372
E-mail
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Contactpersoon
Marielle de Weijer
Mag ik U voorstellen aan Hair2 Haarwerken, Hair2 haarwerken is een onderdeel van Hair2. Hair2 is meer dan meer dan alleen een kapsalon. In onze salon bieden wij verschillende specialisaties in knippen, snijden, kleuren, omvormen en stylen met daarbij Hair2 haarwerken :haarverlenging, haarvermeerderingen, haarwerk (pruiken) en haarstukken. U word geholpen door Mariëlle (erkend Haarwerkspecialiste* ) dit kan waar en wanneer het U het beste uitkomt. Dit kan bij u thuis, in de salon, of op locatie. De uitzondering daarop is haarverlenging, dit kan om praktische redenen alleen in de salon.

*werkt volgens de gedragscode

Ons haar is een belangrijk deel van ons uiterlijk. Het gezegde “als je haar maar goed zit” is dan op veel mensen van toepassing. Om diversen redenen kan iemand te maken hebben met volledige of gedeeltelijke kaalheid. Wat veel impact kan hebben op het sociale leven en zelfbeeld. Daarom is het prettig een haarwerk of een haaraanvulling te kunnen dragen waarmee u zich goed voelt en wat bij u past. Net zoals het eigen haar op een speciale manier verzorgd wordt, doet u dat ook met uw haarwerk. Zo heeft u langer plezier van het “tweede kapsel”.

U wilt graag een goed kapsel die past bij uw uitstraling en levensstijl. Dat geldt ook voor haarwerk. Wij geven iedere klant een persoonlijk advies. Ieder haarwerk wat bij ons in de salon geleverd wordt is specifiek voor u besteld en voor u alleen. Daarom leveren wij niet uit voorraad. In het 1e gratis informatieve en vrijblijvende gesprek worden de eerste belangrijke gegevens verzameld zoals kleur van uw haar, maat van uw hoofd en het gewenste model. Op basis daarvan worden diversen modellen besteld.

Daarna volgt de pas afspraak. Hier gaan we de verschillende haarwerken die voor u besteld zijn uitgebreid passen en bekijken. U bemerkt dan al duidelijk verschil in pasvormen en wat de diversen modellen en kleurnuances kunnen doen. Het is belangrijk dat u uzelf herkent in het spiegelbeeld! Het haarwerk van uw keuze wordt daarna geknipt om er uw persoonlijke finishing touch aan te geven. Graag leg ik u alles uit over het onderhoud van uw haarwerk en adviseer u ook over overige hoofdbedekking. De collectie mutsjes en sjaals is zeer uitgebreid.

Voor klanten die door chemotherapie hun haar gaan verliezen adviseer ik u : maak een afspraak voor informatie, daarna volgt de pas afspraak. Uw haarwerk wordt gereserveerd. Zodra de haaruitval begint neemt u contact met mij op. Ik zorg ervoor dat het draagcomfort van het door u gekozen haarwerk zo optimaal mogelijk is door het eigen haar heel kort te maken. Dit kan in de salon of bij u thuis.

Foto's

IMG_0372
High End Tonia Long 22_26-26 (3)
IMG_0373
Fashion Cut Lace Part (1)
High End Celine 1001+21 (2)
Cyber II 28_31_26 (3)
Club B Young (2)
Classic Cut Mono Lace Deluxe (4)
Business Cut Lace (4)
anko-2017-haarwerkspecialist

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Marion Dieleman
06 21555475

Marielle van der Pers
06 50436808

KvKnr. 32123649