Hoe vraag ik informatiekaarten van Hoofdzakengids.nl aan?

Informatiekaarten kunt u aanvragen door het aanvraagformulier in te vullen. Klik hier De kaarten worden u dan binnen 8 werkdagen toegezonden.

Wat kosten de informatiekaarten?

Omdat we het van groot belang vinden dat zo veel mogelijk vrouwen en kinderen bereikt worden zijn de informatiekaarten gratis verkrijgbaar. Ook de verzendkosten worden niet in rekening gebracht. Klik hier om de gratis informatiekaarten aan te vragen.

Waarom vriend worden van Hoofdzakengids.nl?

Voor slechts 25 euro per jaar kunt u al vriend worden. Naast de bijdrage van sponsoren is uw bijdrage van het allergrootste belang om onze website verder te verbeteren en om er voor te zorgen dat alle vrouwen en kinderen met haarproblemen van ons bestaan weten. Onze website helpt deze vrouwen en kinderen om zich weer beter en mooi te voelen. In de moeilijke tijd die ze doormaken is dat van het grootste belang. Uw bijdrage is daarom zeer welkom. Klik hier om u aan te melden als vriend(in) van Hoofdzakengids.

Hoe word ik vriend van Hoofdzakengids.nl ?

Vriend wordt u al vanaf 25 euro per jaar . Meer mag natuurlijk ook. Klik hier om vriend te worden.

Hoe kan ik met mijn (web-) winkel deelnemen aan de website van Hoofdzakengids.nl?

Hoofdzakengids.nl streeft naar een landelijke dekking op het gebied van haarwerkers, hoedenontwerpers en -winkels en leveranciers van sjaals, bandanas en tops. Als u interesse heeft om deelnemer te worden, klik hier en vul het formulier in. Wij nemen vervolgens contact met u op.

Waarom sponsor worden?

De website en de promotie daarvan wordt volledig verzorgd door vrijwilligers. Voor de inkomsten is onze stichting volledig afhankelijk van vrienden en sponsoren. Graag willen we ook de komende jaren onze website verder verbeteren en onze naamsbekendheid verder vergroten om te zorgen dat alle vrouwen en kinderen met haarproblemen van ons bestaan weten. Onze website helpt deze vrouwen en kinderen om zich weer beter en mooi te voelen. In de moeilijke tijd die ze doormaken is dat van het grootste belang.

Ik wil graag sponsor worden, wat moet ik doen?

Als u sponsor wilt worden stuur dan een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel met Marion Dieleman op 06 15860161 of Mariëlle van der Pers op 06 15860166

Hoe kan ik adverteren op de site van Hoofdzakengids.nl?

Als u wilt adverteren op onze site stuur dan een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel met Marion Dieleman op 06 15860161 of Mariëlle van der Pers op 06 15860166

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Marion Dieleman
06 21555475

Marielle van der Pers
06 50436808

KvKnr. 32123649